Fysiotherapie Purmerend 2016-12-11T09:52:01+00:00
  • Fysiotherapie Purmerend Kamer Orthopedie

Fysiotherapie Purmerend

In onze vestiging in Purmerend kunt u naast de orthopedische hulpmiddelen van Kamer Orthopedie zoals prothesen en orthesen ook terecht voor fysiotherapie. Wij werken al jarenlang samen met het Behandelcentrum Zorgcirkel. De fysiotherapeuten van het Behandelcentrum Zorgcirkel zijn ervaren en beschikken over een breed aanbod van behandelmethoden om u bij te staan in het behandelen van uw klachten. U kunt hierbij denken aan het middels fysiotherapie verminderen van bewegingsklachten, allerhande pijnklachten, spierkrachtverlies en evenwichtsproblemen. In het begeleiden van revalidatie en reactivering in mobiliteit hebben wij ook alle ervaring.

Doordat Kamer Fysiotherapie Purmerend onderdeel is van Kamer Orthopedie en derhalve op één locatie gevestigd is, kunnen wij op een complete manier hulp bieden aan mensen die naast fysiotherapie ook orthopedische al dan niet op maat gemaakte ondersteunende voorzieningen nodig hebben.

Werkwijze Kamer Fysiotherapie Purmerend

Nadat u met ons contact heeft opgenomen voor een afspraak brengt de fysiotherapeut gedurende het intakegesprek uw klachten zorgvuldig in kaart al dan niet in samenspraak met uw behandelend arts. Uw gezondheid en dagelijks functioneren wordt besproken en samen met u wordt er een behandelplan opgesteld. Dit plan is afgestemd op uw wensen en de reële mogelijkheden die er zijn. De behandeling zal bestaan uit (veelal) actieve oefeningen, begeleiding, advies en/of voorlichting.

DartFish

De met behulp van dit systeem gemaakte video opnamen geven een haarscherpe analyse van uw looppatroon; eventuele onregelmatigheden worden razendsnel zichtbaar gemaakt. Het Dartfish systeem stelt ons in staat u nog beter te kunnen adviseren over de meest adequate vorm van hulp.
Meer weten? Neem dan een kijkje op Dartfish

55- plussers

Fysiotherapie 55-plussers Kamer OrthopedieWij bieden bij Kamer Orthopedie specialistische fysiotherapie voor 55-plussers gericht op de volgende zaken.

Gericht op

  • Beweegproblemen & pijnklachten. Bijvoorbeeld lopen, opstaan, traplopen en andere dagelijkse activiteiten.
  • Revalidatie en reactivering. Bijvoorbeeld na een operatie.
  • Behandeling en revalidatie bij een chronische of complexe aandoening. Bijvoorbeeld COPD, beroerte (CVA), Parkinson, spier of gewrichtsaandoeningen.
  • Verbeteren spierkracht, evenwicht, conditie en algemene aansterking.Behandelingen en begeleiding van mensen bij dementie, met problemen bij bewegen.

Afspraak maken?

Afspraak maken voor de Fysiotherapie?