Medio mei gaan wij onze hoofdlocatie aan de Thomas A. Kempisstraat te Amsterdam verruilen voor de Zadelmakerstraat 78 te Velserbroek. “Maar dat is nog niet alles want per 1 april (geen grap) openen we óók onze nieuwe vestiging aan de Louwesweg 6 te Amsterdam, oftewel het oude Slotervaart Ziekenhuis.” Blijft er dan helemaal niets bij het oude?! Jazeker wel, onze locatie te Purmerend, blijft gewoon gelegen aan het Schoolplein 7 & 8!

3 prachtig uitgeruste filialen, stuk voor stuk ruim opgezet met een prima bereikbaarheid zowel voor patiënten die met het Openbaar Vervoer reizen als per auto. En parkeren kan, al naar gelang het betreffende filiaal voor, naast en zelfs boven de deur.

Kamer Orthopedie vormt, met zorgverleners die het orthopedisch hulpmiddel integreren in de zorgketen, zoals huisartsen, (kinder) revalidatieartsen, fysiotherapeuten en orthopeden, een multidisciplinair team. Oprechte betrokkenheid bij onze klanten, maar ook vakmanschap
en liefde voor innovaties zijn belangrijke uitgangspunten van waaruit we werken; denken vanuit mogelijkheden is waar het om draait.

Verhuizing Kamer Orthopedie per 1 april 202`1

Klik op de afbeelding voor vergroting

3 Vestigingen voor kamer Orthopedie - verhuizing 1 april 2021

Klik op de afbeelding voor vergroting en scroll naar blad 2