kamerorthopedie-velserbroek

Velserbroek

Met de verplaatsing van de hoofdvestiging van Amsterdam naar Velserbroek zet Kamer Orthopedie een volgende stap in haar groeiambitie. Het nieuwe pand aan de Zadelmakerstraat 78 in Velserbroek voldoet aan alle wensen “We zijn ontzettend blij dat we dit prachtige pand op deze geweldige locatie hebben kunnen aankopen, we voelen ons hier nu al helemaal thuis!” aldus directeur Patrick Kamer.

Amsterdam

Om de jarenlange binding met Amsterdam te behouden wordt, min of meer tegelijkertijd, ook de derde vestiging van het bedrijf geopend, gelegen aan de Louwesweg 6 te Amsterdam, oftewel het welbekende voormalige Slotervaart Ziekenhuis dat momenteel wordt getransformeerd naar het Centrum voor Zorg waar een uitgebreide mix van zorgspecialisten zich zullen vestigen. “Kamer Orthopedie heeft hier jarenlang revalidatiespreekuren gedraaid, dus het is ontzettend leuk om weer terug te zijn op deze vertrouwde stek.”

Team

De nieuwe locaties bieden meer dan genoeg ruimte aan de huidige 26 medewerkers, maar voorziet ook volop in de wens om te kunnen uitbreiden. “Kamer Orthopedie is een gevestigde naam in de orthopedische instrumentmakerij; we hebben een multidisciplinair team van medewerkers met een grote expertise op het gebied van de orthopedie. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf, de kneepjes van het vak brengen we je feilloos bij!” Kamer hoopt dan ook op uitbreiding van zijn team “Gemotiveerde mensen zijn altijd welkom!”

Toekomst

Patrick Kamer geeft aan dat de verhuizing al jaren in de pen zat maar dat het nog niet meeviel om geschikte panden te vinden. “Onze koers voor de toekomst had ik al helemaal in mijn hoofd zitten, maar dat we het nu ook echt in de praktijk kunnen uitrollen stemt me meer dan gelukkig.” Ondertussen loopt zijn hoofd alweer over met nieuwe ideeën “De orthopedie staat niet stil en het zit in mijn aard om vooruitstrevend te zijn, niet afwachten tot een ander het wiel uitvindt, maar het zelf doen. Dat zijn we ook verplicht aan onze cliënten, hun belang staat bij ons altijd voorop. Ons motto is niet voor niks denken in mogelijkheden, niet in beperkingen!”

Kamer Dierenorthopedie

“En dat geldt ook voor de harige patiënten die bij Kamer Dierenorthopedie komen, want je kunt het zo gek niet verzinnen maar als het voor een mens gemaakt kan worden, dan ook voor een dier!” Aldus een steeds enthousiaster wordende Patrick. Al jaren houdt het bedrijf zich bezig met het maken van hulpmiddelen voor dieren, vooralsnog gebeurde dat alleen vanuit het filiaal te Purmerend, maar de ruimte in Velserbroek is meer dan geschikt voor een tweede vestiging van
Kamer Dierenorthopedie. “We zijn de directe buren van “Dierenpraktijk AniCura Velserbroek, daar zitten we pal naast, dat kan toch niet mooier?!

Expertise

De kracht van het bedrijf zit absoluut in de jarenlange expertise en het kwaliteitsniveau, in de loop der tijd heeft Kamer Orthopedie zich ontwikkeld als dé specialist op meerdere gebieden. “Het is lastig, want eigenlijk doen we het goed in alle segmenten, maar als ik moet kiezen dan neemt Kinderrevalidatie toch wel een speciaal plekje bij ons in. Maar nu doe ik de neuro-stimulatievoorzieningen, computergestuurde prothesen, epilepsie-helmen en wat al niet meer, eigenlijk
tekort…Want we staan gewoon garant voor de levering van het meest optimale hulpmiddel, voor iedereen.”

Noot voor de redactie:
Voor informatie of vragen kunnen jullie altijd contact opnemen met:
Patrick Kamer: 085 620 96 20 en patrick@kamerorthopedie.nl