Voor  onze vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar een Orthopedisch Technicus / Technoloog, iemand die kan bogen op de nodige jaren ervaring en die staat te trappelen om zijn carrière een stevige boost te geven. Een collega bij wie het ambachtelijke aspect van het vak na aan zijn (of haar) ligt maar die zich tegelijkertijd wil verdiepen in de nieuwste innovatieve ontwikkelingen als 3D printen, digitaal corrigeren, productontwikkeling etc. 

De functie

In de functie van Orthopedisch Technicus / Technoloog ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van alle mogelijke orthopedische hulpmiddelen zowel pro- als orthesen maar ook confectie hulpmiddelen. Een zo optimaal mogelijke voorziening leveren aan iedere cliënt is een vanzelfsprekendheid, om dit te bereiken spreek je je analytisch vermogen aan, maar je gaat overleg met je collega’s of beoordeling van een product op basis van klinische gangbeeldanalyse ook niet uit de weg.
Het zelfstandig draaien van revalidatiespreekuren is bekend terrein voor je en je vindt het leuk om nieuwe samenwerkingen met potentiële spreekuurlocaties en voorschrijvers aan te gaan en op te zetten.
Als gezicht van de zaak voor de vestiging Amsterdam geven we je graag de ruimte en vrijheid om je werk vorm te geven.

Klik hier voor de volledige vacature!