Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een Orthopedisch Technisch Medewerker (bandage)!

Kamer Orthopedie zoekt een echte aanpakker, iemand die ziet wat er moet gebeuren en niets liever doet dan met zijn handen werken. Een zelfstandige collega die gaat voor het beste van zijn kunnen. Omdat je weet dat het hulpmiddel dat jij maakt iemand letterlijk op de been kan helpen.

Dit zijn je werkzaamheden:

  • Als Orthopedisch Technisch Medewerker (bandage) ben je verantwoordelijk voor de afwerking van orthesen en prothesen. Aan de hand van modellen, tekeningen en instructies ga je je bezighouden met het vervaardigen van een perfect passend eindproduct. Het bewerken van leer beslaat een groot deel van je werkzaamheden, maar je zult ook veel tijd doorbrengen achter de industriële naaimachine.
  • Je zult nieuwe producten maken, maar het herstellen van bestaande hulpmiddelen zal ook tot je taken behoren.

Kamer Orthopedie hecht veel waarde aan het leveren van mooie producten dus in deze functie ben je mede bepalend voor de uitstraling van ons bedrijf. Geen dag is hetzelfde en door de grote diversiteit aan werkzaamheden is er volop ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Je werkt nauw samen met je collega’s op de Bandage en in de Productie en jouw dagelijkse aanspreekpunt is het Hoofd Werkplaats. Ook onze behandelaars zijn dagelijks aanwezig in de werkplaats, wat ervoor zorgt dat de communicatielijnen kort zijn.

Ervaring in de branche is een pre maar niet vereist.

Klik hier voor de volledige vacature!