Voor  onze vestiging in Amsterdam midden in het Centrum voor Zorg, zijn we op zoek naar een Orthopedisch Technicus / Technoloog, iemand met de nodige jaren ervaring en die staat te trappelen om zijn carrière een stevige boost te geven. Een collega bij wie het ambachtelijke aspect van het vak aan zijn (of haar) hart ligt maar die zich tegelijkertijd wil verdiepen in de nieuwste innovatieve ontwikkelingen als 3D printen, digitaal corrigeren, productontwikkeling etc. 

De functie:
In de functie van Orthopedisch Technicus / Technoloog ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van alle mogelijke orthopedische hulpmiddelen zowel pro- als orthesen maar ook confectie hulpmiddelen. Een zo optimaal mogelijke voorziening leveren aan iedere cliënt is een vanzelfsprekendheid, om dit te bereiken spreek je je analytisch vermogen aan, maar je gaat overleg met je collega’s of beoordeling van een product op basis van klinische gangbeeldanalyse ook niet uit de weg.
Het zelfstandig draaien van revalidatiespreekuren is bekend terrein voor je en je vindt het leuk om nieuwe samenwerkingen met potentiële spreekuurlocaties en voorschrijvers aan te gaan en op te zetten en deze locatie verder uit te gaan bouwen en vorm te gaan geven.
Als gezicht van de zaak voor de vestiging in Amsterdam geven we je graag de ruimte en vrijheid om je werk vorm te geven. Kortom, een mooie uitdaging!

Klik hier voor de volledige vacature!