Vestiging Kamer Orthopedie Amsterdam nieuwe locatie –  per 1 april

Om de jarenlange binding met Amsterdam te behouden wordt, min of meer tegelijkertijd, ook de derde vestiging van het bedrijf geopend, gelegen aan de Louwesweg 6 te Amsterdam, oftewel het welbekende voormalige Slotervaart Ziekenhuis dat momenteel wordt getransformeerd naar het Centrum voor Zorg waar een uitgebreide mix van zorgspecialisten zich zullen vestigen. “Kamer Orthopedie heeft hier jarenlang revalidatiespreekuren gedraaid, dus het is ontzettend leuk om weer terug te zijn op deze vertrouwde stek.” Uiteraard is ons bedrijf goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt deze locatie over een toilet voor minder-validen.

Openingstijden

Kamer Orthopedie Amsterdam is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 -13.00 uur en van 13.30 tot 16.30 uur..
In het weekend en op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Bereikbaarheid openbaar vervoer en auto

Kamer Orthopedie Amsterdam in het Slotervaart ziekenhuis is goed met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt uw reis plannen op www.9292.nl
Komt u met de auto, dan is het gemakkelijk parkeren op de grote parkeerplaats.

Overige locaties

Kamer Orthopedie beschikt over meerdere aanmeet- en afleverlocaties. Naast onze eigen vestigingen in Amsterdam, Velserbroek en Purmerend , maken wij gebruik van ruimten in onder meer ziekenhuizen, verpleeghuizen, mytyl- en tytylscholen en andersoortige zorginstelllingen. Klik hier voor een overzicht van de locaties waar we buiten onze vestigingen aktief zijn. Wanneer Kamer Orthopedie in beeld komt om de gewenste orthopedische voorziening voor u op maat te maken, bepalen wij in overleg met uw medisch behandelaar en rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden op welke locatie wij u verdere zullen helpen. Dit kan dus in een van onze vestigingen zijn of (tijdens onze vaste spreekuren) op de overige locaties of bij klinieken die met ons samenwerken. Onze aanmeters en telefonisten of de medewerkers van ziekenhuizen of andere zorginstellingen plannen de afspraken voor u in.

Meer info of afspraak maken?