Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een Orthopedisch Technicus / Technoloog!

Je bent al wat jaren bezig in ons vakgebied, of je komt net van school en staat  te trappelen om je carrière een kickstart te geven? De menselijke anatomie kent voor jou geen geheimen meer.  Spreekt het je aan om deel uit te maken van dit almaar groeiende team en ben je toe aan een nieuwe boost, reageer dan op onze vacature en wie weet tot snel!

De functie

Als Orthopedisch Technicus / Technoloog ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van alle mogelijke orthopedische hulpmiddelen zowel pro- als orthesen. Je werkt binnen ons enthousiaste team samen met onze orthopedisch instrumentmakers en technologen in de werkplaats en je bent de schakel tussen de voorschrijver, de cliënt en de orderadministratie. Je bent bekend met het zelfstandig draaien van spreekuren zowel in- als extern en beschikt over de kwaliteit deze uit te breiden.

Je houdt van het ambachtelijke aspect van het vak en je handvaardigheid is goed ontwikkeld, maar je vindt het daarnaast ook een leuke uitdaging om je te verdiepen in innovatieve projecten zoals digitale correctie of 3D-printen. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je voor elke cliënt een zo optimaal mogelijke voorziening wilt leveren. Om dit te bereiken spreek je je analytisch vermogen aan, maar je gaat overleg met je collega’s of beoordeling van een product op basis van klinische gangbeeldanalyse ook niet uit de weg.

Klik hier voor de volledige vacature!