Kamer Dierenorthopedie : wat is dat precies ?

Kamer Dierenorthopedie is opgericht vanuit onze jarenlange ervaring met mensen in het aanmeten, vervaardigen en leveren van orthopedische hulpmiddelen zoals prothesen, orthesen ofwel braces, korsetten, medische bandages en speciale voet- en zoolvoorzieningen. Deze expertise zetten we ook graag in als het gaat om dieren orthopedie. Uw huisdier is dan ook bij ons aan het goede adres voor allerhande maatwerk ondersteunende orthopedische voorzieningen.

Kamer Dierenorthopedie : welke dieren ?

Kamer Dierenorthopedie maakt met name maatwerk prothesen en maatwerk braces voor honden. Op deze website zullen we het daarom vooral over onze orthopedische voorzieningen ten behoeve van honden hebben. Bij ons overzicht aan producten ziet u daarom de diverse typen brace voor hond staan. Begin jaren ’70 echter was onze eerste patiënt een ooievaar die we voorzagen van een kunstpoot, dus waar het maar kan helpen we ook graag andere diersoorten. Neemt u dus altijd contact met ons op als u een brace voor uw dier wenst, ook al is het geen hond.

Kamer Dierenorthopedie : welke mogelijkheden ?

Kamer Dierenorthopedie richt zich niet op de beperkingen van uw huisdier maar juist op de mogelijkheden die hij nog steeds heeft. Met deze insteek werken wij met een team van ca. 25 medewerkers al meer dan 25 jaar in onze reguliere, humane orthopedie en ook in de behandeling van onze patiënten in de dieren orthopedie hanteren wij dit als uitgangspunt. Het houdt ons scherp en innovatief en we kunnen daarmee al onze patiënten naar alle tevredenheid voorzien van de benodigde orthopedische hulpmiddelen. Aan vakmanschap, voorlichting en service hecht Kamer Dierenorthopedie eveneens grote waarde, ook als het gaat om dieren orthopedie.