Bij binnenkomst gaat u linksaf de gang in waarna wij gelijk aan de rechterkant zitten, tegenover de apotheek!

Wilt u een rondleiding door ons filiaal in Amsterdam, klik hier: Rondleiding door Adam

Vestiging Kamer Orthopedie Amsterdam in het Slotervaart Gezondheidscentrum –  per 1 april 2021

Om de jarenlange binding met Amsterdam te behouden wordt, min of meer tegelijkertijd, ook de derde vestiging van het bedrijf geopend in het Slotervaart Gezondheidscentrum, gelegen aan de Louwesweg 6-K te Amsterdam, oftewel het welbekende voormalige Slotervaart Ziekenhuis dat momenteel wordt getransformeerd naar het Centrum voor Zorg waar een uitgebreide mix van zorgspecialisten zich zullen vestigen. “Kamer Orthopedie heeft hier jarenlang revalidatiespreekuren gedraaid, dus het is ontzettend leuk om weer terug te zijn op deze vertrouwde stek.” Uiteraard is ons bedrijf goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt deze locatie over een toilet voor minder-validen.

Vestigingsadres locatie Amsterdam:

Slotervaart Gezondheidscentrum (oude Slotervaart ziekenhuis)ingang via Slotervaart Gezondheidscentrum (de oude polikliniek ingang )
Louwesweg 6-K
1066 EC  Amsterdam
U gaat naar binnen via de ingang van de “oude” polikliniek en dan gaat u na binnenkomst gelijk de linker gang in.
Wij zitten dan meteen aan uw rechter zijde.
Klik hier voor een plattegrond van de indeling.

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur (met uitzondering van feestdagen) en alleen op afspraak!.

Openingstijden

Kamer Orthopedie Amsterdam is op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 -13.00 uur en van 13.30 tot 16.30 uur.
In het weekend en op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

U kunt bij onze locatie in Amsterdam Slotervaart alleen op afspraak terecht voor het aanmeten, passen of afleveren van orthopedische hulpmiddelen of voor het verkrijgen van confectie braces en steunzolen. Indien u van tevoren een afspraak maakt, plannen wij voldoende tijd voor u in.

Bereikbaarheid openbaar vervoer en auto

Kamer Orthopedie Amsterdam in het Centrum voor Zorg (oude Slotervaart ziekenhuis) is goed met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt uw reis plannen op www.9292.nl
De dichtstbijzijnde tramhalte is bus-/tramhalte Louwesweg. Tram 2 en bus 18 stoppen hier.
Klik hier voor een plattegrond

Parkeren

Het parkeerterrein (let op: betaald parkeren) voor bezoekers vindt u vanaf de ingang aan de Plesmanlaan na 200 meter aan de rechterkant en vanaf de ingang aan de Louwesweg na 500 meter aan de linkerkant. (Het adres dat u kunt invoeren in uw navigatiesysteem luidt: Louwesweg 12). Het parkeerterrein staat duidelijk aangegeven op de borden. Bij de ingang van het parkeerterrein haalt u uw kaartje uit de automaat, waarna de slagboom open gaat. U kunt uw auto parkeren op het terrein of in het parkeergebouw. Als u uw auto heeft geparkeerd, loopt u naar de ingang van het Slotervaart Gezondheidscentrum (de oude polikliniek ingang van het Slotervaart ziekenhuis). Dit duurt ongeveer 1 één a twee minuten.
De betaalautomaten bevinden zich in het parkeergebouw.

Parkeren voor mindervaliden

Aan beide zijden van het parkeergebouw zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden (P1 en P2). Deze parkeerplaatsen zijn direct te bereiken vanaf de rijweg. In het parkeergebouw zijn op de begane grond en op de eerste etage zeventien parkeerplaatsen voor mindervaliden gerealiseerd.

Kiss & Ride en Kort Parkeren (maximaal 5 minuten)

Aan de zijkant van het Centrum voor Zorg (entree naar de oude hoofdingang van het Slotervaart Ziekenhuis) is een zone beschikbaar om passagiers in- en uit te laten stappen. Ook kunt u uw auto hier even neerzetten om iemand weg te brengen of op te halen.

Overige locaties

Kamer Orthopedie beschikt over meerdere aanmeet- en afleverlocaties. Naast onze eigen vestigingen in Amsterdam, Velserbroek en Purmerend , maken wij gebruik van ruimten in onder meer ziekenhuizen, verpleeghuizen, mytyl- en tytylscholen en andersoortige zorginstelllingen. Klik hier voor een overzicht van de locaties waar we buiten onze vestigingen aktief zijn. Wanneer Kamer Orthopedie in beeld komt om de gewenste orthopedische voorziening voor u op maat te maken, bepalen wij in overleg met uw medisch behandelaar en rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden op welke locatie wij u verdere zullen helpen. Dit kan dus in een van onze vestigingen zijn of (tijdens onze vaste spreekuren) op de overige locaties of bij klinieken die met ons samenwerken. Onze aanmeters en telefonisten of de medewerkers van ziekenhuizen of andere zorginstellingen plannen de afspraken voor u in.