Vestiging Kamer Orthopedie Velserbroek

Kamer Orthopedie velserbroek is gelegen aan de Zadelmakerstraat 78, 1991 JE Velserbroek. Deze nieuwe locatie is voorzien van een ruime entree, receptiebalie, wachtkamer, verschillende comfortabele behandelkamers, een royale bewegingsruimte bedoeld voor loopanalyses en een paskamer speciaal ingericht voor het aanmeten en uitproberen van confectie artikelen. Tevens hebben wij de beschikking over een bijzonder grote werkplaats waar onze orthopedisch instrumentmakers en bandagisten de producten vervaardigen. Uiteraard is ons bedrijf goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt deze locatie over een toilet voor minder-validen.

Openingstijden

Kamer Orthopedie Velserbroek is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 -16.30 uur.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 13.00 en van 13.30 – 16.30 uur
In het weekend en op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Bereikbaarheid openbaar vervoer en auto

Kamer Orthopedie Velserbroek is goed met het openbaar vervoer te bereiken.  Onze locatie Velserbroek bevindt zich dichtbij meerdere uitvalswegen.
Komt u met de auto, dan is het prettig dat u uw voertuig gratis voor de deur kunt parkeren.

Overige locaties

Kamer Orthopedie beschikt over meerdere aanmeet- en afleverlocaties. Naast onze eigen vestigingen in VelserbroekAmsterdam en Purmerend, maken wij gebruik van ruimten in onder meer ziekenhuizen, verpleeghuizen, mytyl- en tytylscholen en andersoortige zorginstelllingen. Klik hier voor een overzicht van de locaties waar we buiten onze vestigingen aktief zijn. Wanneer Kamer Orthopedie in beeld komt om de gewenste orthopedische voorziening voor u op maat te maken, bepalen wij in overleg met uw medisch behandelaar en rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden op welke locatie wij u verdere zullen helpen. Dit kan dus in een van onze vestigingen zijn of (tijdens onze vaste spreekuren) op de overige locaties of bij klinieken die met ons samenwerken. Onze aanmeters en telefonisten of de medewerkers van ziekenhuizen of andere zorginstellingen plannen de afspraken voor u in.