Vestiging Kamer Orthopedie Purmerend

Kamer Orthopedie Purmerend is gelegen aan Schoolplein 7 & 8 te 1441 GV Purmerend-centrum.  Deze locatie is voorzien van een ruime entree, receptiebalie, wachtkamer, verschillende comfortabele behandelkamers, een royale bewegingsruimte bedoeld voor loopanalyses, een fysiotherapiezaal en een paskamer speciaal ingericht voor het aanmeten en uitproberen van confectie-artikelen. Tevens hebben wij de beschikking over een inpandige werkplaats waar onze orthopedisch instrumentmakers en bandagisten de producten vervaardigen. Uiteraard is ons bedrijf goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt deze locatie over een toilet voor minder-validen.

Openingstijden

Kamer Orthopedie Purmerend is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 -16.30 uur.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 13.00 en van 13.30 – 16.30 uur
In het weekend en op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Bereikbaarheid openbaar vervoer en auto

Pal naast de praktijk van Kamer Orthopedie Purmerend kunt u uw auto parkeren in de naastgelegen overdekte parkeergarage. Voor de tarieven bekijk de website van parkeergarage Claxonate. Ook in de straat is er tegen betaling voldoende parkeergelegenheid.

Overige locaties

Kamer Orthopedie beschikt over meerdere aanmeet- en afleverlocaties. Naast onze eigen vestigingen in Velserbroek, Amsterdam en Purmerend, maken wij gebruik van ruimtes in ondermeer ziekenhuizen, verpleeghuizen, mytyl- en tytylscholen en andersoortige instelllingen. Klik hier voor een overzicht van alle locaties buiten onze vestigingen. Wanneer Kamer Orthopedie in beeld komt om de gewenste orthopedische voorziening voor u op maat te maken, bepalen wij in overleg met uw medisch behandelaar en rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden op welke locatie wij u verdere zullen helpen. Dit kan dus in een van onze vestigingen zijn of (al dan niet tijdens onze vaste spreekuren) op de overige locaties / zorginstellingen die met ons samenwerken. Onze aanmeters en telefonisten of de medewerkers van ziekenhuizen of andere zorginstellingen plannen de afspraken voor u in.