Vestigingen Kamer Orthopedie

Vestigingen Kamer Orthopedie zijn te vinden in VelserbroekAmsterdam en Purmerend. Kamer Orthopedie in Velserbroek functioneert naast aanmeetlocatie voor patiënten ook als hoofdkantoor waar directie en administratie is gezeteld. In het gebouw is ook een grote werkplaats aanwezig waar wij uw orthopedische voorziening vervaardigen.

Om de jarenlange binding met Amsterdam te behouden is ook de derde vestiging van het bedrijf geopend, gelegen aan de Louwesweg 6-K te Amsterdam, oftewel het welbekende voormalige Slotervaart Ziekenhuis dat momenteel wordt getransformeerd naar het Centrum voor Zorg waar een uitgebreide mix van zorgspecialisten zich zullen vestigen. “Kamer Orthopedie heeft hier jarenlang revalidatiespreekuren gedraaid, dus het is ontzettend leuk om weer terug te zijn op deze vertrouwde stek.” Uiteraard is ons bedrijf goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt deze locatie over een toilet voor minder-validen.

Daarnaast heeft Kamer Orthopedie ook nog een eigen locatie in Purmerend. Vestiging Kamer Orthopedie Purmerend is aanmeetlocatie, beschikt ook over een werkplaats. Tevens is het hét adres in Purmerend en de kop van Noord-Holland waar u allerhande confectiebraces en steunzolen kunt aanschaffen. Wilt u meer weten over confectie of steunzolen, klik dan hier

Overige locaties

Naast onze eigen vestigingen in VelserbroekAmsterdam en Purmerend maken wij tevens gebruik van behandelruimten in ondermeer ziekenhuizen, verpleeghuizen, mytyl- en tytylscholen en andersoortige instelllingen en organisaties.>Klik hier voor een overzicht van alle  locaties waar wij actief zijn.

Keuze locaties Kamer Orthopedie

Wanneer Kamer Orthopedie in beeld komt om de gewenste orthopedische voorziening voor u op maat te maken, bepalen wij in overleg met uw medisch behandelaar en rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden op welke locatie wij u verdere zullen helpen. Dit kan in een van onze eigen vestigingen in Velserbroek, Amsterdam of Purmerend zijn of op de overige locaties waarmee wij samenwerken. Onze aanmeters en telefonisten of medewerkers van de betreffende ziekenhuizen of andere zorginstellingen plannen de afspraken voor u in. Afhankelijk van de locatie werken wij al dan niet met vaste spreekuren.

Wilt u meer weten hoe het proces van voorschrijving tot afleveren van het orthopedisch hulpmiddel verloopt? Klik dan hier onze werkwijze.