Vestigingen Kamer Orthopedie

Vestigingen Kamer Orthopedie zijn te vinden in Amsterdam en Purmerend. Kamer Orthopedie Amsterdam is gevestigd in Amsterdam-Geuzenveld en functioneert naast aanmeetlocatie voor patiënten ook als hoofdkantoor waar directie en administratie is gezeteld. In het gebouw is ook een grote werkplaats aanwezig waar wij uw orthopedische voorziening vervaardigen.

Daarnaast heeft Kamer Orthopedie ook nog een eigen locatie in Purmerend. Vestiging Kamer Orthopedie Purmerend is aanmeetlocatie, beschikt ook over een werkplaats. Tevens is het hét adres in Purmerend en de kop van Noord-Holland waar u allerhande confectiebraces en steunzolen kunt aanschaffen. Wilt u meer weten over confectie of steunzolen, klik dan hier

Overige locaties

Naast onze eigen vestigingen in Amsterdam en Purmerend maken wij tevens gebruik van behandelruimten in ondermeer ziekenhuizen, verpleeghuizen, mytyl- en tytylscholen en andersoortige instelllingen en organisaties.>Klik hier voor een overzicht van alle  locaties waar wij actief zijn.

Keuze locaties Kamer Orthopedie

Wanneer Kamer Orthopedie in beeld komt om de gewenste orthopedische voorziening voor u op maat te maken, bepalen wij in overleg met uw medisch behandelaar en rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden op welke locatie wij u verdere zullen helpen. Dit kan in een van onze eigen vestigingen in Amsterdam of Purmerend zijn of op de overige locaties waarmee wij samenwerken. Onze aanmeters en telefonisten of medewerkers van de betreffende ziekenhuizen of andere zorginstellingen plannen de afspraken voor u in. Afhankelijk van de locatie werken wij al dan niet met vaste spreekuren.

Wilt u meer weten hoe het proces van voorschrijving tot afleveren van het orthopedisch hulpmiddel verloopt? Klik dan hier onze werkwijze.