Kamer Orthopedie

Orthopedisch instrumentmakerij

Kamer Orthopedie B.V is een orthopedisch instrumentmakerij opgericht in 1987. Inmiddels werken er zo’n 25 medewerkers in diverse functies en met verschillende opleidingsachtergronden: ons team bestaat onder andere uit productiemedewerkers, orthopedisch instrumentmakers & Technologen, bandagisten en bewegingswetenschappers.

We beschikken over vakmensen met jarenlange ervaring in de branche en hun expertise is dan ook van grote toegevoegde waarde bij het op maat vervaardigen van allerhande orthopedische hulpmiddelen ook wel orthesen en prothesen genoemd. Deze kwaliteitsproducten waarborgen en / of verbeteren de zelfredzaamheid en daarmee de kwaliteit van het dagelijks leven van onze patiënten. Voor nadere informatie over de producten die wij leveren, klik hier.

Kwaliteitkeurmerk Kamer Orthopedie

Kamer Orthopedie voldoet aan de richtlijnen zoals die zijn vastgelegd in het erkenningreglement voor orthopedisch instrumentmakerijen S.E.M.H (Stichting Erkenningsregeling Hulpmiddelen). Daarnaast werken wij volgens de NEN – ISO 9001 normering.

Leerbedrijf

Kamer Orthopedie is teven een erkend leerbedrijf. Voor opleidingsstages en afstudeeropdrachten binnen het gebied van de orthopedische instrumentmakerij kun je bij ons terecht. Het aantal stageplaatsten is beperkt. Heb je belangstelling, neem dan tijdig contact met ons op via onze website (contact-button) en wij zullen beoordelen of je bij ons stage kunt lopen.

Maakt deel uit van Bewegingsvisie

Bewegingsvisie

Tezamen met 13 andere orthopedisch instrumentmakerijen heeft Kamer Orthopedie zich verenigd in Bewegingsvisie.

Lees hier waar de leden van Bewegingsvisie voor staan.

Afspraak maken met Kamer Orthopedie?

Kamer Orthopedie streeft altijd naar het hoogst haalbare en is u met haar jarenlange ervaring graag van dienst. Waar mogelijk met een standaard product, waar nodig met gespecialiseerd maatwerk. Wilt u meer weten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Kamer Orthopedie richt zich niet op de beperkingen maar juist op de mogelijkheden die iemand nog steeds heeft.