Leerbedrijf orthopedie

Kamer Orthopedie is een erkend leerbedrijf orthopedie. Voor opleidingsstages en afstudeeropdrachten op het gebied van de orthopedisch instrumentmakerij ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn ervaren in het overdragen van de fijne kneepjes van het vak van orthopedisch instrumentmaker / orthopedisch technicus en doen dat dan ook graag.

Alle stadia

We doorlopen alle stadia van het vervaardigen van een orthopedisch hulpmiddel met je. Zo mag je, afhankelijk van je studie, mee naar patiënten (uiteraard als zij daar vooraf hun toestemming voor hebben gegeven) om een voorziening aan te meten, te passen en/ of af te leveren. Maar ook laten we je alle stappen in het daadwerkelijke productieproces doorlopen met onze medewerkers: je zult je handen uit de mouwen moeten steken om te gipsen en schaven in de gipskamer, gieten, slijpen van de mallen in de produktieruimten, achter de naaimachine te kruipen voor de bandages zodat je een goed beeld hebt bij wat er allemaal bij komt kijken! Ook leer je om volgens de richtlijnen alle gegevens te administreren en te documenteren waarbij je meteen een kijkje krijgt in het declaratietraject naar de zorgverzekeraars. Kortom, een stage waar je met alle facetten van het vak te maken krijgt.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij Kamer Orthopedie stage te lopen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. op deze website. Als je goed kunt motiveren waarom het ambacht je zo aanspreekt en hoe je graag deze tak van sport in de praktijk onder de knie wilt krijgen, dan nodigen we je uit voor een gesprek. We hebben maar een beperkte hoeveelheid stageplaatsen, dus wees er op tijd bij ! Ook als je een afstudeerplek- of project zoekt, kun je met de juiste motivatie je bij ons aanmelden voor een nader gesprek.

Leerbedrijf orthopedie