Vestiging Kamer Orthopedie Amsterdam – oude locatie

Kamer Orthopedie Amsterdam is gelegen aan de Thomas a Kempisstraat 85 te 1064 LT Amsterdam-Geuzenveld. Deze locatie is voorzien van een ruime entree, receptiebalie, wachtkamer, verschillende comfortabele behandelkamers, een royale bewegingsruimte bedoeld voor loopanalyses en een paskamer speciaal ingericht voor het aanmeten en uitproberen van confectie artikelen. Tevens hebben wij de beschikking over een bijzonder grote werkplaats waar onze orthopedisch instrumentmakers en bandagisten de producten vervaardigen. Uiteraard is ons bedrijf goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt deze locatie over een toilet voor minder-validen.

Nieuwe locatie per 1 april

Voor de gegevens van onze vestiging in Amsterdam per 1 april zie hier.

Openingstijden

Kamer Orthopedie Amsterdam is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 -16.30 uur.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 13.00 en van 13.30 – 16.30 uur
In het weekend en op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Bereikbaarheid openbaar vervoer en auto

Kamer Orthopedie Amsterdam is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Buslijn 69 en tramlijn 13 stoppen beide bij halte Burg. van Leeuwenlaan.
Komt u met de auto, dan is het prettig dat u uw voertuig gratis voor de deur kunt parkeren.

Overige locaties

Kamer Orthopedie beschikt over meerdere aanmeet- en afleverlocaties. Naast onze eigen vestigingen in Amsterdam, Amsterdam nieuwe locatie, Velserbroek en Purmerend , maken wij gebruik van ruimten in onder meer ziekenhuizen, verpleeghuizen, mytyl- en tytylscholen en andersoortige zorginstelllingen. Klik hier voor een overzicht van de locaties waar we buiten onze vestigingen aktief zijn. Wanneer Kamer Orthopedie in beeld komt om de gewenste orthopedische voorziening voor u op maat te maken, bepalen wij in overleg met uw medisch behandelaar en rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden op welke locatie wij u verdere zullen helpen. Dit kan dus in een van onze vestigingen zijn of (tijdens onze vaste spreekuren) op de overige locaties of bij klinieken die met ons samenwerken. Onze aanmeters en telefonisten of de medewerkers van ziekenhuizen of andere zorginstellingen plannen de afspraken voor u in.

Meer info of afspraak maken?
Kamer Orthopedie Amsterdam
Kamer Orthopedie Amsterdam receptie en wachtruimte
Kamer Orthopedie Amsterdam behandelkamer