Genium X3 : nog meer mogelijkheden

Genium X3 van fabrikat Otto Bock biedt de drager van dit beenprothesesysteem nog meer bewegingsvrijheid dan de bionische Genium al deed. De Genium X3 is verreweg de meest revolutionaire knieprothese ooit gelanceerd: dit beenprothesesysteem biedt namelijk (sportieve) mogelijkheden die tot voor kort ondenkbaar waren.

Genium X3 : mogelijkheden

Het sterke punt van de Genium X3 is vooral zijn bestendigheid tegen water en corrosie. Geselecteerde materialen zoals titanium, hand geëloxeerd aluminium, edelstaal en hoogwaardige coatings gecombineerd met speciaal afgedichte componenten beschermen de gevoelige sensoren en electronica van het Genium X3 scharnier. Douchen, werken in een vochtige omgeving, buitenaktiviteiten zoals zwemmen en hardlopen… met de Genium X3 zijn deze (sportieve) inspanningen nu allemaal mogelijk!

Genium X3 : wanneer vergoed ?

Sinds in 2006 het nieuwe zorgstelsel van kracht is geworden is iedere Nederlander verplicht een ziektekostenverzekering af te sluiten. Op basis van uw verzekering komt u al dan niet voor vergoeding van verschillende hulpmiddelen in aanmerking. Om er zeker van te zijn of de voor u voorgeschreven voorziening vergoed zal worden en wat uw eventuele eigen bijdrage dan wel eigen risico is, verwijzen we u naar de polisvoorwaarden van uw verzekering. Op de website https://www.pricewise.nl/zorgverzekering/zorgverzekering-vergelijken/ kunt u terecht voor een actueel overzicht van alle zorgverzekeraars,  hun polissen en de voorwaarden. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Genium X3 : Loopoefeningen voor thuis en bij de Fysio!

Wilt u optiemaal gebruik maken van uw Genium X3 dan adviseren wij u zeker om de volgende training filmpjes goed door te nemen en te oefenen.
Klik hier voor de training filmpjes!

Genium X3